Skip to Content

View Geocache Log

Found it Maikkari found Juuret Iissä 2/8

Tuesday, 08 August 2017Finland

Iltatyöt alkoi kutsua, joten kulkupeli piti kääntää paluusuuntaan. Yhdellähän aina ehtii käydä.. Mukavan idyllinen saareke tai niemi..? Olikohan tämä luonnon vai ihmisen muovaama..? Kieltämättä mukavan näköistä luontomaisemaa.

Purkki löytyi itsestäni vähän yllättävästä paikasta, mutta siinä se siististi oli ja odotti. Mitenkähän talven jälkeen purkin sisältö voinee? Palatessa näin heppavaroituskyltin, mutta rautatietä en nähnyt. Onko täällä jossain rautatie?

Kiitos kätköstä ja sarjasta! Tämä oli ensimmäinen purkki. Saas nähdä milloin sarja on käyty kokonaisuudessaaan, sen verran hajasijoitettuja ovat ja etäällä kotinaateista. Mutta nyt kohti iltahommia kotikunnan länsilaidalle!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page