Skip to Content

View Geocache Log

Found it TEAMeksyja found Jääkauden merkit ja maankohoaminen

Saturday, 21 October 2017Finland

Sumuisen päivän geoturneella Mr.Petsku, Neilikka77, geokoira Nuppu ja minä. Aamulla pohditutti kovasti, että mitenhän päivä etenee kun näkyväisyys on heikko. Useita etukäteen ratkottuja myssejä, matkanvarrelle osuneita purkkeja ja suunniteltuja sellaisia haettiin. Kotoa lähdin aamulla klo8 ja palasin seuraavana yönä klo 2, joten aikaa ja bensaa kului ja kilometrejä tuli geokulkineen mittariin!
Löydöt kirjattiin yhteisnimimerkillä "NUPPU".

Päivä alkoi siis sillä, että puhelimen navigaattori ei löytänyt missä olen, enkä siis meinannut löytää perille reissukavereilleni. Joka kätkölle oli löytöpisteellä matkaa tyyliin 600 metriä 2,5 kilometrin tarkkuudella. Mutta onneksi autossa oli mukana toimivia laitteita pari ja päästiin tännekin ihmettelemään.

Aurinko sattui paistamaan kauniisti ja liukkauskin oli kalliolta hävinnyt. Keräilin komeita kiviä muistoksi käynnistä ja samalla porukalla pähkäiltiin vastauksia kysymyksiin. Jännä, miten uurteet kalliossa olivat samanlaisia, mutta kuitenkin niin erilaisia kuin esimerkiksi Aulangolla oli.

Kiittää ja kumartaa hienon paikan esittelystä ja earth-kätköstä

infoAn Earthcache is an educational form of a virtual cache. The reward for these caches is learning more about the planet on which we live - its landscapes, its geology or the minerals and fossils that are found there. Many Earthcaches are in National Parks. Some are multi-cache in form, and some have a physical log book located in or close to a Visitor Center. Earthcaches are developed in association with the Geological Society of America. For more information go to http://www.geosociety.org/earthcache/
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page