Skip to Content

View Geocache Log

Found it Boit found Hapan Halimajärvi

Saturday, 18 November 2017Finland

Paljon olen lähiseuduilla lenkkeillyt, suunnistellut ja kätköillyt, mutten ole koskaan oikeastaan tutustunut tähän Halimaan Asemakylään. Nyt oli hyvä syy käydä uimarannalla ja katsella ympärille: onpas ranta täyteen rakennettu, on vanhaa ja uutta ja komea kallio vastapäätä. Kylätiellä jokainen vastaantuleva auto moikkasi lenkkeilijälle.

Loppupisteen paikka oli aika arvattava ja kätkökin olisi ehkä löytynyt ilman naatteja kun piilo on niin selvä, mutta hyvä että tuli ulkoiltua. Polut oli kivoja harmaana syyspäivänäkin lukuunottamatta sitä pahuksen karting-radan seutua. Hieno toteutus, jonka kanssa sai tosiaan olla varovainen. Sitä vain ihmettelen, kuinka se on regulariksi merkitty. Tokko siinä on koskaan isompaakaan purkkia ollut?

Jonkun nettilähteen mukaan muuten kalkitus on lopetettu 2013. Ehkä Halimajärven vesi on siis pysynyt kunnossa. Kallion aluetta näköjään rakennetaan edelleen.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page