Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jouni Jurmu found Kwaak... Kwaak...

Friday, 20 December 2013Finland

13.46. perjantai. Epätoivoinenko yritys saada 100 kuntaa puolivuotiskauteen. Tänään Loppi, (Riihimäki), Janakkala ja Hyvinkää. 7/2+6+1.

Tilastoja kätköltä, + 13 minuuttia.

Nyt, kun olin täällä puolen peltoa, niin johan täältä löytyi traktoritie, jota pitkin pääsin tallustelemaan näiden kahden kätkön välin. Lopussa tein pienen oikaisuin. Kätkön nimestä saa viittauksen vesi elementtiin ja kyllähän täältä sellainen löytyi.
Kätköä piti hieman etsiä, kun tässä oli puskia, mutta tapaus oli aivan selvä, kun vain silmiinsä sain. Monta samanlaista näitä on vastaan tullut. Ongelma näissä on ettei ilma pääse kiertämään ja kosteiden kelien jälkeen purkki ja sisältö alkaa mennä huonoon kuntoon. Täälläkin oli kosteutta sisällä ja talven ´lämmöt´ eivät sitä varmasti poista.

Seuraavaksi Absi.

pesue

Additional Images Additional Images

pesue pesue

vesi elementti vesi elementti

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page