Skip to Content

View Geocache Log

Found it spitko found Ooh, Overwatch(Pelit joista tykkään 1)

Sunday, January 14, 2018Finland

Mysteerin aiheesta muistan jossain välissä jotain nähneeni tai lukeneeni, mutta sen enempää ei ennakkotieto ollut. Ensikatsomalla kysymyksetkin vaikuttivat siltä että homma saattaisi olla hieman hankalampikin, mutta hakukoneen avulla oli oikea rivi suhteellisen nopeasti valmiina. Lukemat sopivat kaavoihin ja checkeri oli kätkön sijainnista samaa mieltä.

Tänään oli sopiva hetki ennen juniorin pelin alkua käydä katsomassa löytyisikö kätkö piilostaan. Autolle löytyi sopiva geoparkki, josta lähdimme tavoittelemaan nollapistettä pöljänpolkua tallaillen. Perillä odotti etsintäkohde ja sitä aloimme tutkimaan. Ehdin itse jo vaihtaa toista kohdetta tutkimaan kun perheen humanisti hihkaisi kätkön löytyneen. Nimi tuli lisättyä logikirjaan ja kätkön piilotuksen jälkeen palasimme selvästi leveämpää polkua pitkin takaisin autolle. Sen jälkeen ajomatka hallille ja iltapäivän peliä seuraamaan.

Kiitos mukavasta mysteeristä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page