Skip to Content

View Geocache Log

Post Reviewer Note Thymallus Thymallus posted a reviewer note for Paino on voimaa, ylipaino ylivoimaa?

Thursday, 01 March 2018Finland

Geocaching.comin linjausten mukaan kätkön tilapäinen hyllyttäminen on tarkoitettu, nimensäkin mukaisesti, tilapäiseksi toimenpiteeksi, jonka tulisi kestää normaalisti enintään muutamia viikkoja. Tämä kätkö on ollut hyllytettynä huomattavan pitkän ajan ja pyydän sinua kätkön omistajana esittämään arvion milloin kätkö palaa takaisin etsittäväksi.

Toivottavasti kätkö kunnostetaan pikaisesti ja palautetaan etsittäväksi, jotta se voi tuottaa monille kätköilijöille miellyttäviä löytökokemuksia. Jos sinulla ei ole aikomusta palauttaa kätköä takaisin etsittäväksi, pyydän että kätkön omistajana joko arkistoit kätkön tai annat sen adoptoitavaksi uudelle aktiiviselle omistajalle. Kätkön palauttaminen etsittäväksi olisi kohteliasta muita kätköilijöitä kohtaan, arkistoiminen puolestaan vapauttaa kätköpaikan uusien kätköjen tekijöiden käytettäväksi.

Mikäli kätköä ei palauteta etsittäväksi yhden kuukauden kuluessa tai kätkön omistaja ei ilmoita kätkösivulle kirjoittamallaan viestillä tai minulle kirjoittamallaan sähköpostiviestillä suunnitelmistaan palauttaa kätkö takaisin etsittäväksi, tai aloita kätkön antamista adoptoitavaksi toiselle kätköilijälle, joudun tulkitsemaan kätkön omistajansa hylkäämäksi ja arkistoimaan sen.

Älä vastaa tähän viestiin Reply-to vaan kirjoita vastauksesi kätkön kuvaukseen notella tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen thymallusthymallus@gmail.com

Terveisin,
Thymallus Thymallus
thymallusthymallus@gmail.com
Volunteer Geocaching.com Cache Reviewer

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page