Skip to Content

View Geocache Log

Found it Emput1 found Triplettiputki -haaste / Triplet streak -challenge

Saturday, 17 March 2018Finland

Illan hämärissä kätköilyä. Tämä piti hakia jo vuosi sitten, mutta silloin täällä oli putkityö meneiillään ja sitten tämä piti hakea viime kesänä, mutta venettä täytettäessa huomattiin, että paatti oli ottanut osumaa edellisellä reissulla. Ja niin reissu siirtyi jälleen, mutta kolmas kerta toden sanoi. Mitä nyt ensin joutui hankkimaan valoa, kun otsalamppu oli kotona. Mutta matkaan päästiin toisen geokoiruuden kanssa. Häntä hanki kantoi, mutta Omppua ei. Kätkö löytyi hyvin. Saaressa tuli sitten käytyä toiseenkin kertaan, kun autolla tuli huomattua, että osa omaisuudesta puuttui..... Pientä iltareippailua, mutta nyt on nimi logissa :)
Itse haaste on suoritettu kätköilyuran alkuaikoina ja kertaalleen, aloitettiin se Ahvenanmaalla ja meinasi olla hieman haasteita, kun multit ei ottanut löytyäkseen, vaan niin siitä suoriuduttiin ja toisen kerran sitten keväällä 2015, silloin taisi trpletti päiviä olla 50 putkeen erään toisen haasteen innoittamina.....
Kiitos haasteesta ja kätköstä :)
Nyt voi jatkaa kotimatkaa :)

Emppu&Omppu on käyttänyt Project-GC nähdäkseen täyttyvätkö haasteen ehdot ja ne täyttyvät.

Starting 2015-04-05 and during the next 10 days
I found a minimum of 3 differnt types each day and needed only 3 each day

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page