Skip to Content

View Geocache Log

Found it ranto found Puistomäki

Saturday, April 21, 2018Finland

Olen koittanut pitää harrastuksen hiipuessa vielä kovaa kätkö per kuukausi tahtia ja hoksasin, että huhtikuu on vielä ilman. Karttaa selatessa totesin, että tänne voisi pyöräillä nättinä lauantaipäivänä. Tulinkin mukavaa reittiä mm. Pajamäenkatua, joka oli ennenkäymätön ja kiva puutalokatu.

Kätkön kalliolla on tullut käytyä ennenkin, mutta näin kivassa paikassa on kiva käydä muutaman vuoden välein. Löytyi purkin paikkakin ja oli sen verran jäykät farkut jalassa, että löysin persuuksista alustavan reiän, mutta eiköhän ne vielä viikon kestä. Eipäs ole tullut jumpattua hetkeen näin aikuismaisesti. Kiitos mukavasta kätköstä erinomaisella paikalla. Kuviakin tuli näpsittyä.

ranto puussa
infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page