Skip to Content

View Geocache Log

Didn't find it Jarejakki couldn't find Kiviröykkiö 3

Sunday, 27 May 2018Finland

Tampereen viikonlopun sunnuntai oli omistettu Atalan itäpuolen metsäalueen valloittamiseen ja matkan varteen tuli mm. menneitä hyviä aikoja, kasisarjaa, kiviröykkiöitä, 80-lukua ja muita yksittäisiä matkan varteen osuneita. Kokopäiväreissulla kätköjä kertyi 54, aikaa kului 13 tuntia, kilometrejä jalan 39, juomaa repullinen ja ainakin 6 miljoonaa hyttystä. Varsinkin aamupäivä ja taas ilta oli melkoista itikkalaumassa kiertämistä ja ohvitkin loppui matkalla kesken. Mutta hermo kesti loppuun saakka :) Onneksi tuli valittua pitkät housut ja huppari sekä hattu päälle.

Näköyhteys saavutettu, mutta päätin yksin liikenteessä ollessa passata, kun kuivatkin sammalet tuntuivat aika liukkailta.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page