Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found Älynköväläys (KoKö)

Wednesday, 06 June 2018Finland

Tampereelle asiaa, niin tottakai muutamat kätköt samalla. Koriin olin valinnut 1/1 ja vanhoja pääasiassa. Aamupäivä oltiin talkoissa ja iltapäivä omistettiin kätköille. Sää oli sopiva tällä kertaa ja yhtään denaria ei tullut. Se on kyllä maailman 7.s ihme. Eipä päässy poika kuittailemaan. Kuittaili se silti ja väitti ettei me vaan kirjattu sitä. Ens kerralla se saa etsiä kaikki niin katotaan löytääkö.

Tänne ollaan haluttu jo aiemmin favopisteiden vuoksi. Silloin niitä oli "vain" 100. Nyt oli ihan pakko päästä. Huomattiin ennen kotiin lähtöä, että neljä puuttuu virstanpylvääseen, niin tähtäsimme että tästä tulee 5200.s löytö. Nyt favoja on jo yli 200 ja todellakin jokainen ansaittu.

MrsCatilla ei aina älynvälykset ole niitä parhaimpia. Yhtenä esimerkkinä mainittakoon lause "Tiedän hyvän oikotien". Pari kertaa ollaan menty sellaistakin kinttupolkua, että muhun ei enää luoteta. Pöh...lukekoot itte karttaa paremmin. Entäs MrCatin älynväläys, kun se keksi peruuttaa, ennenkuin MrsCat oli autossa. Ovi heitti mut pää edellä ojaan. Onneksi oli paljon lunta. Mitään vakavaa ei sattunut, enkä laittanut isäntää kävelemään kotiin. Pienempinä älynväläyksinä voidaan pitää täydellisiä reittivalntoja kätköille. Luulenpa että meistä jokainen on kokeillut tätä.

Tämä oli ihan huippu älynväläys kätkö. En usko että oltais tajuttu sitä pari vuotta sitten. Mutta nykyään jo jollain lailla välähtää. Ja se on jo omanlaisensa ihme se.

Cissat kätköstä kiittää, kehrää HRRRR ja favolla heittää MIAU

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page