Skip to Content

View Geocache Log

Found it CeoCats found Melppo hysteeri - Kuohu4

Wednesday, 18 July 2018Finland

Taas sitä viedään linnasta linnaan, eiku kätköstä kätköön. Aamulla 3:20 herätys, (menee eläinrääkkäyksen puolelle, eikä kukaan ota asiaan kantaa.) Hullut Cissat, tai nyt täytyy tunnustaa, että MrsCat oli tällä kertaa hullumpi, yleensä se on toisinpäin, sai päähänsä että 500 kätköä viikossa haaste pitää saada. Vaatimaton MrCat olisi tyytynyt 500/kk. Noin vähän ei riitä mihinkään. Täytyy siis olla ajoissa liikkeellä ja Pietarsaaressa oltiin jo ennen seitsemää. Trailelja haettiin mm. Kälviältä, Toholammilta, Reisjärveltä, Nivalasta, ja Haapajärveltä. Ekalla traililla 8:00 ja lopetus illalla 23:40. 200 kätköä oli ensimmäisen päivän saalis, toisena päivänä 235 ja meni yksi vielä kolmannelle päivälle. Toinenkin yö oltiin autossa, mutta auto oli tällä kertaa liikkeellä, muistaakseni olimme hereillä koko matkan. Kotona oltiin 5:30 keskiviikkona. Loput 34 myöhemmin tällä viikolla.

Se miksi päätimme lähteä yrittämään tätä tavoitetta kesän parhaimmilla/pahimmilla helteillä oli taas niitä huippu älynväläksiä ja niitähän riittä vaikka muille jakaa: Haluatteko pari? Jaa, eikö, no miksei? Eräs huippuajatus oli myös aloittaa tripletti haastetta pahimmilla lumikinoksilla ja pakkasilla. Se on oma tarinansa, mutta kertoo vähän Cissojen viisaudesta. Viisaus: Mitä se on? Onko se jotain syötävää?

Yön nukuimme asuntoautossa (lue geoSkodassa). Tunnelma oli, etten sanoisi lämmin. Tällä kertaa oltiin pikkuisen, siis vain pikkuisen älykkäämpiä ja jätettiin makuupussit kotiin ja otettiin pelkät pussilakanat. Illalla oli täysin tyyntä ja ilma oli kuin linnunmaitoa. Mistähän sekin sanonta tulee? Päivän dödömerkki oli OFF, se tuntuu mukavalta kun laitat sitä suoraan naamaan, en suosittele kokeilemaan. Oli mahtava reissu kaiken kaikkiaan. Olla kahdestaan rakkaan harratuksen parissa. Eikä tullut yhtäkään Cissatappelua. Oltiin väsyneitä, mutta onnellisia.

Mahtavia traileja, mysteereitä ja muita hienoja toteutuksia tuli vastaan. Tämä alue on kätköilijän paratiisi. Kiitos kaikille tekijöille vaivannäöstä ja hyvin huolletuista kätköistä.

Tämä olikin reissun kolmas mystitraili. Nyt olikin jo haastellisempia laskuja, mutta selvisin kuin selvisinkin ilman MrCatin apuja. Itse kätköjen haku olikin sitten hänen heiniään. Jätin hänet paikkaan A ja hain paikasta B. Oli tykännyt, että hieno, ellei hienoin traili Haapajärvellä. Harmi että tämä meni arkistoon.

Kiitos mystistä ja kätköstä

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page