Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Meedio II

Friday, 15 June 2018Finland

Vaikka edellisen illan kätkökierros oli hieman venähtänyt ja unille pääsi vasta reilusti puolen yön jälkeen, niin siitä huolimatta heräsin aamulla ajoissa. Totesin auringon olevan jo korkealla ja toisaalta kuitenkin sen verran matalalla, että aamukahvin keittämisen ja aamupalan nauttimisen jälkeen ehtisi vielä vallan mainiosti Porvoon aamumiittiin.

Niinpä otin päivän kätköilyn suunnaksi Porvoon ja ensimmäiseksi kohteeksi tuli luonnollisesti miitteily. Mukavaa oli aloitella päivä tapaamalla kollegoita Miitin jälkeen sitten muutamalle. Siikapaaden favokierros oli jo jonkin aikaa pohdituttanut, vaan aiemmilla kierroksilla oli ollut jonkinmoisia esteitä. Tällä kertaa liikenteessä yksin, joten kierros oli mahdollinen. Kylille oli juuri julkaistu myös uusi virtuaali, joten päätin keräillä päivälle myös hieman tavallista useampia kätkötyyppejä. Seitsemän tyypin yritystä kehiin ja ihan kivastihan se tuntui onnistuvan tällä kertaa. Koko päivän jatkuneessa lämpimässä auringonpaisteessa oli kerrassaan kivaa ulkoilla.

Siikapaaden kierroksen jälkeen piti päivälle poimia tyyppien metsästyksessä tietenkin mysse. Tämä taannoin meditoitu tapaus valikoitui kohteeksi ja kivastihan se löytyi. Kiitokset myssestä - TFTC

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page