Skip to Content

View Geocache Log

Found it weebeey found Kirkonvarkaus in pieces

Wednesday, 11 July 2018Finland

Mega reissu tehtiin tänäkin vuonna autolla + asuntovaunulla ja samalla porukalla kun viime vuonna. Contrazin ja Matsumin kanssa oltiin liikkeessä kaksi viikkoa. Päivisin haettiin purkkeja ja illalla grillattiin makkara. No muutama pizza mahtui myös diettiin. Kahdessa viikossa ajettiin 2800 km ja kotiin tullessa gepsi ilmoitti että löytyy 682 uutta merkintä. Suurin osa oli löytö lokeja vaikka kyllä tähänkin reissuun mahtui muutama denari myös. Tämän päälle vielä 20 lab kätköä niin reissun saldo oli aika hurja. Purkkeja löytyi monta eri sorttia ja aika monta haastepurkkia tuli myös logattua. Uusia kuntia tuli roppakaupalla lisää ja sen mukaan aika paljon vihreä väriä karttaan. Sää oli miltei täydellistä koko kahden viikon ajan paitsi muutama vesipisara joka tuli jossain vaiheessa. Reissun viimeiset päivät oli myös pikkasen tukalat kun lämpötila nousi 30 tuntumaan. Enemmän kun onnistunut Mega reissu taas kerran.

Melkein kaikki reissun purkit logattu nimimerkki lyhennyksellä CMW (Contraz, Matsumi, weebeey) paitsi muutama joka on logattu omalla nimellä.

Mikkelissä oli paljon ratkaistuja myssejä ja monta haaste purkkia joten jäätiin yksi päivä tänne pyörimään. Logattiin myös paljon tradeja joka tuli matkalla vastaan. Tämä harrastus on kyllä paras keino nähdä uusi paikkakunta. Palat oli vielä helppo juttu mutta purkin löytäminen ei. Luovutus oli jo lähellä kun löytyi. Kiitos kätköstä :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page