Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Kanta-Hämeen kuntamysteerit: Humppila

Wednesday, 05 September 2018Finland

Noin viikko siitä puhuttiin ja tänään toteutettiin. Päivän mittainen Georundi/rälläys päivä Varsinais-Suomessa ja pääkohteena päästä Suomen "Turkkuseen" Kokoonpano oli seuraava: Mr.Petsku, Neilikka77, Tiigeri ja Makkara 1974 Tampereelta startattiin aamulla 7.30 ja takaisin lähtöpisteessä oltiin noin kello 23.00. Ajatuksena oli hakea oldies-kätköjä, muutama haaste, virtuaali ja sitten niitä ratkottuja myssejä + niitä hasardi kätköjä jotka matkan varrelle osui enemmän ja vähemmän tarkoituksella. Vietettiin siis hauska ja mukava päivä kimpassa ja tässä kyllä onnistuttiin varsin hyvin Ei voi sanoa että olis ollu tylsä reissu....
Jokainen meistä sai varmaan eri löytömäärän kasaan, mutta omalla kohdalla se näyttää 39 löydettyä jemmaa.

Kätköt on kirjattu yhteisnimimerkillä MMT77 tai sitten omilla nimimerkeillä

Päivän löytö 2/39

Tällä kätköllä poikettiin Neilikan kanssa jo joskus viime talvena ja kätkökin löydettiin, mutta oli niin jäässä sielä piilopaikassaan että silloin jäi nimmarien kirjoitus haaveeksi. Nyt tehtiin porukalla stoppi tässä vaikka Makkara 1974 olikin tämän jo kuitannut aikaisemmin. Me muut käytiin sitten suttaamassa logia sen verran että löytö on nyt taattu. Tällä kertaa pääsi huomattavasti helpommalla kuin viimeksi.

Kiitos kätköstä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page