Skip to Content

View Geocache Log

Found it Emput1 found Liljendal

Friday, 14 September 2018Finland

Lapinjärvellä oltiin iltasella ajelemassa ja samalla poikettiin muutamalla kätköllä. Tämä oli illan viides ja viimeinen kätkö. Täällä kun saatiin auto parkkiin, pysähtyi taakse paloauto valot välkkyen. Saatiin vakuuttaa, et meillä on kaikki hyvin ja ei tarvita apuja. Vähän ajan kuluttua pysähtyi toinen paloauto ja kyseli et onko kaikki ok. Sai sanoa, että on ja ilmoitettu hirvikolari on eteenpäin. Siellä oli tullut pahaa jälkeä.
Mysteeristä, niin vaikeaa toteutusta kun hakee, voi selvin jäädä huomaamatta. Hyvin löytyi kätkö pimeässäkin. Kiitos kätköstä :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page