Skip to Content

View Geocache Log

Found it ekspertti found Neiti Etsivä ja kolmannen korttelin arvoitus

Sunday, 16 September 2018Finland

Loput neitietsivät oli viimein selvitetty ja kun matkamme kävi sattumalta veturitallille, niin otettiin varalta fillarit mukaan. Yhtä lukuun ottamatta kaikki loput löytämättömät etsivät löytyivät. Parilla kätköllä pyörittiin aika pitkään, mutta muut osuivat silmiin aika mukavasti. Osa matkasta mentiin mukavassa syyskelissä polkupyöräkyydillä hienoja maisemia ihaillen.

Paikalle päästyämme iski ensin pieni epäilys, että onkohan metsäkonehirviö ratkaissut tämän arvoituksen lopullisesti. Pelko oli onneksi turha, mutta lumihiutaleattribuutti on kyllä muuttunut hiukan kyseenalaiseksi. Eihän se purkki nyt ihan maassa ole, mutta vähänkään runsaampi lumipyry saattaa sen kyllä piilottaa. Kiitos kätköstä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page