Skip to Content

View Geocache Log

Found it virki found TB-Hotel - Is there Life after Death?

Tuesday, 06 November 2018Finland

Tämäpä piti lähteä nyt asioikseen katsomaan, ajatuksena vaihdella tässä reissaajia, kun huomenna matkaamme vähän kauemmaksi, kulkijoita mukanamme. Pilikkopimmeessähän se piti mennä, tennarit oli märät jo ensimmäisen kahden metrin etenemisen jälkeen ja tällä erää mukana vain kännykän taskulamppu. Jännää tunnelmaahan täällä oli yksin pimeässä astella pöljän polkuja.

Kätköhän oli upea, samantyylisen rakentelusta olen haaveillut mutta ollut toistaiseksi aivan liian aikaan saamaton. Tätä malttoi tarkastella pidempäänkin, muutaman kuvankin otin kotisohvalla katseltavaksi.

En muka löytänyt täältä yhtään kulkijaa, lienee jatkaneet matkaa tai täällä oli hieno TB-boksi jota en älynny. Yksi TB in joka tapauksessa. Ja ehdottomasti favolla pukataan.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page