Skip to Content

View Geocache Log

Found it emppeli found Ökrömin kotitalo

Thursday, 22 November 2018Finland

Oriveden kierrosta 3/xx

Oriveden kierroksen yksi ratkaistuista, piti ensin poikkeaman, kun tältä löytyi jotain seurakuntavaalien herättämää innostusta tai noin.
Taisi olla Kontio-Sisuun liittyvä tieto joka meidät liikkeelle ajoi, mutta kun se kirkkokin oli vielä avaamati, niin piti ryhtymän ratkomaan Ökrömiä.
Vissiin serrevvan lukutaidossa tai siis ymmärryksessä ruostetta, että prutella viskasin jotain chekkeriin ja kas kummaa vihersi heti ensi yrittämällä. Kuljin kujilla korvat höröllään ja pikku keskustelun jälkeen arvoituskin ratkesi.
Kuvauksen mukaisesti valkoisen nuolen suuntaan ja vaikka talonvahti meitä pikkuisen yritti muistuttaa olemassa olostaan, ei se pahemmin häirinnyt ja kylätiekin oli hiljainen.
Purkki itsessään oli harvinaisen hyvin toteutettu Large ja siellä olikin juuri sitä mitä kaipasimme, otimme pikku hetkeksi lainaan eikä näin talven kynnyksellä kasvillisuuskaan pahemmin ollut haitoilla
Kyläkierroksen jälkeen pistäyimme uudemman kerran ja palautimme "avaimen"

Tästä teille pyrypilvi ja Tapsa67 ja cooperaatioryhmälle

Isot kädet tahdin hakkaa
Isot kädet rytmiin hakkaa

Ei tänäänkään mitään pois eikä mitään tilalle except on logbook or not.
Hiipivässä pakkasessa hoilasivat omat kolikotkin koko Joukolla:
Helinää helskettä vilinää vilskettä pienten kolikoiden georepun uumenissa

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page