Skip to Content

View Geocache Log

Found it orakk+j found Wild Nature - challenge (basic)

Wednesday, 26 December 2018Finland

Haasteellisessa paikassa oli loppupiste vuodenaika huomioon ottaen. Liukkaalla paikalla varovasti edeten pääsimme kuitenkin oikeaan maastoon ja purkki löytyi toisesta katselemastamme puusta ja onneksemme todella nopeasti, sillä matkaa on kohteeseen vielä paljon.

Haasteen ilmestyessä olimme lähes varmoja, että tämähän täyttyy, mutta tarkistin oli vahvasti eri mieltä. Kaikki muut kohdat taisivat olla täynnä, mutta punkkimerkkiä ei attribuuteista löytynyt lähellekään tarpeeksi. Piti siis ruveta etsimään soveliaita kohteita. Nyt tämä haaste on täysi, mutta seuraavaan versioon on matkaa ja paljon. Kiitos haasteesta.

orakk+j has used Project-GC to see if they qualified for this challenge and they did.

315 Ticks, 300 needed
186 Dangerous Animals, 150 needed
107 Tree Climbing, 75 needed
56 Thorns, 1 needed
19 Poisonous plants, 1 needed
683 attributes total, 500 needed
All requirements passed.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page