Skip to Content

View Geocache Log

Found it ÄrYks found Massin luonto #2

Tuesday, 01 January 2019Finland

Toinen kerta toden sanoo, eli tätä voisi luonnehtia paluuksi rikospaikalle.
Pariin otteeseen olen Massin kätköjä käynyt kiertämässä koirien kanssa, ja tänään oli vuorossa Part 3. Kolme kätköä olin jättänyt tälle uudelle vuodelle, sillä koirien kanssa on aina mukava lähteä maastoon kävelemään, ja vielä mukavampaa on, kun siellä on etsittävänä muutama kätkö.
Tällä kätköllä oli siis jo yksi epäonnistunut visiitti takana, mutta pyytelin täsmävinkkejä kollegalta, ja tänään oli tarkoitus lähteä kokeilemaan, olisiko käynti onnekkaampi.
Matkaan sain mukaani Milziin, joka olikin meistä se, joka sai jemman välittömästi silmiinsä. Tiedä sitten, kauanko itse olisin joutunut paikalla pyörimään, mutta nyt homma kävi nopeasti.
Aika ovela oli piilotus, ja näillä lumilla homma vielä onnistui. Tiedä sitten, kun pakkanen jäädyttää camon kiinni alustaansa
Oli miten oli sain tämänkin sininaaman muutettua keltaiseksi ja hymyileväksi kartallani ja samalla vuodenvaihteen Souvenir tupsahti omiin kokoelmiini.
Kiitos näppärästä vuoden ensimmäisestä kätköstä.
Hyvää juuri alkanutta vuotta. Rock \m/

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page