Skip to Content

View Geocache Log

Found it mkkm found Hugon pesä

Tuesday, 01 January 2019Finland

Tämä kätkö oli tallennettuna puhelimeen jo ohikulkumatkalla menneen vuoden puolella mutta tuolloin jätin kuitenkin peräkärryn takia pysähdyksen väliin ja etsin silloin päivän purkin Pälkäneen puolelta. Peräkärry jäi määränpäässä perästä odottelemaan seuraavaa käyttökertaa ja paluumatkalla oli siis helppo kurvata purkille. Käytäntö oli tosin hieman erilainen koska ensin tuli haettua vauhtia Ratontien ja Jokivarrentien risteyksestä U-käännöksen muodossa kun onnistuin ajamaan käännöskohdan ohitse.

Jälkimmäinen lähestyminen onnistui huomattavasti paremmin ja jätin auton parkkiin annettujen koordinaattien tuntumaan. Koska lumesta ja rännästä koostuva sade oli mukavasti tauonnut hieman ennen kätköä niin poistuin autosta ilman takkia nollakeliin purkkia paikantamaan.

Talvisista olosuhteista ja kollegoiden aiemmin tänään tapahtuneesta vierailusta johtuen loppulähestymiseen ei tarvinnut paikannuslaitetta lainkaan vaan heidän askelkuvioita seuraamalla selvisin näppärästi nollapisteelle. Purkki paikantui ongelmitta sieltä minne kengänjäljet päättyivät ja pienen ihmettelyn jälkeen sain logipaperin käsiini kuitattavaksi.

@15:18 / #3351

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page