Skip to Content

View Geocache Log

Found it veehoo74 found Tavistelua

Sunday, 13 January 2019Finland

Koirat kaipasivat lenkitystä ja kartalta valikoin sopivan kohteen Porvoosta, missä oli vielä purkkejakin haettavaksi. Keli ei tänään ollut ihan eilisen veroinen, mutta mukava talvinen keli kuitenkin. Lunta ei metsässä ollut vielä ihan riittävästi lumikengillä tai suksilla etenemiseen, joten tyydyin rämpimään hangessa saappailla ja hikihän siinä tuli. Oikein mukavissa mmaastoissa sai matkaa taittaa ja purkkejakin löytyi mukava valikoima.

Metsälenkin jälkeen parilla satunnaisella purkilla pitkin poikin Porvoota. Tällä suunnalla Porvoota oli vielä sopiva hakematon tradirypäs. Mukavasti löytyivät purkit piiloistaan, yhtä ei-talvilöydettävää jouduin tosin hieman kauemmin etsimään, mutta siinäkin syynä oli enemmänkin puusilmäily kuin lumen määrä. Kiitoksia.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page