Skip to Content

View Geocache Log

Found it Hanikala found Haastekätkö - Etelä-Pohjanmaa - Challenge

Saturday, 06 October 2018Finland

Finder313n, jästilapsen ja Citymuksu N.n ja E.n kanssa lähistölle mennessä koukkasimme tänne. Viimeksi, kun haimme lähistöltä toisen haastekätkön huomasimme tämän, mutta silloin tuli katsottua että pari kuntaa puuttui, niin jäi hakematta. Myöhemmin tämä täyttyi kun Megasta tultiin punaisten kuntien kautta.
Ilta rupesi laskemaan pimeää verhoaan tänne päästyä. Lampulle ei kummiskaan ollut tarvetta, kun kohde oli selkeä. Logivihko rupee olemaan täynnä, aloitimme viimeisen sivun.

D/T poiminnat samat kuin finderillä:
Ilmajoki: Pidä kätkös! GC70QQ4 D2,5 T5
Isojoki: SUGCi SUOLLE: MUSTASAARENKEIDAS GC5WWVR D1 T1
Kauhajoki: Harry Potterin loitsumysteeri GC3VE59 D4 T3
Seinäjoki: Ylistaron kirkko GC5B3B7 D1,5 T1,5
Teuva: Christian Lindsel Mystery GC668T1 D5 T3,5

Ja kuntatodisteena linkki kuntakarttaani, jossa jokainen Etelä-Pohjanmaan kunta on vihreänä https://www.geocache.fi/stat/kunta.php?la=&slide=1&userid=35306

Kiitos haasteesta.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page