Skip to Content

View Geocache Log

Found it Wilina found Vahdon kylät bonus Sysimäki

Saturday, 16 February 2019Finland

Pari purkkia vajaa kyläkierros oli tehty, kun katseltiin karttaa ja kokoon kyhättyä naatinpätkää. Kaksikin ihan ok paikkaa kartalta löytyi, jotkut eivät olleet yhtä lupaavia. Jätin kotteron tienposkeen, kun auran jäljiltä ei tieltä ollut poistumista. Leveä baana ja hyvä näkyvyys, tähän - mennään kattomaan! Kartan osoittamalla polulla oli joku kulkenut koiran kanssa. Seurasimme jälkiä hyvän tovin, kun veivät sopivaan suuntaan. Auringon puolella hanki alkoi upottaa ja muori jäi papparaisesta jälkeen. Möyrin lumessa ja kiukku alkoi nostaa päätään. Onks täss mitään järkee, kun ei oo varmoja naattejakaan. Oltais ny ensin käyty kaikilla etapeilla. Huhuilin, minne kaverini katosi ja vastauksena sain jotakin löytyneen!!! Konttaajakin sai uutta puhtia ja pääsi todistamaan, että löytö oli logattavissa. Vau! Olihan se nyt varmasti se?! Juu juu!

Könytessämme takaisin päin osoittelin hankeen painuneita tassunjälkiä ja kyselin, voisko ne olla suden jättämät? Yhdet isot, toiset pienemmät. Ehkä ei kuitenkaan, susi jättäisi vielä isommat kuulemma. Tiellä tallustaessamme paikallinen isäntä jarrutteli voimakkaasti ja avasi ikkunan kysyen näimmekö emosutta ja pentua. No ei, mutta jäljet varmaan kuitenkin. Oli kuulemma jolkotellut lähipelloilla heti edellisen lumipyryn jälkeen. Jos samoilla seutuvilla oli vielä, pakeni varmaan kiiruun vilkaa ähinäni ja pärinäni metsässä kuullessaan. Sysimäki voitaiskin nimetä Susimäeksi .

Kiitos hienosta bonuskätköstä favon kera! Pitäkäähän meteliä täällä kulkiessanne

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page