Skip to Content

View Geocache Log

Found it Giliad found Mätäkivenmäki 1

Saturday, 19 January 2019Finland

Päätimme Viipun ja e:n kanssa lähteä upean talvisen kelin houkuttelemina pienelle kätköretkelle. Tämä kätkösarja näytti tarjoavan mukavan kierroksen talvisessa metsässä, joten se valikoitui päivän kohteeksi. Isompi E oli tänään kyläilemässä mummolassa. Niin ollen pikkuinen e matkasi totuttuun tapaan Viipun masupuolella kantorepussa, mutta minulla oli poikkeuksellisesti selässäni eväsreppu. Ilma oli todellakin mitä mainioin. Pakkasta oli juuri sopivasti ja aurinko paisteli kauniisti koko retken ajan. Ei ihmekään, että liikkeellä oli muitakin kätköilijöitä! Törmäsimme matkan varrella peräti kahteen kanssaharrastajaseurueeseen; ensin Trombone5iin ja myöhemmin joukkueeseen Katte, satuannukka & Esa. Kierros tuli tehtyä hiukan soveltavassa järjestyksessä. Ensin pistäydyimme purkeilla 7-1 ja vasta kahdeksannelta kätköltä jatkoimme sarjan numerojärjestyksessä loppuun.

Sarjan ykkönen oli siis meidän seitsemäs löytömme. Jos muutama aiempi purkki olikin löytynyt helposti edellisten kävijöiden jalanjälkiä seuraillen, täällä ei tarvinnut nähdä sitäkään vähää vaivaa. Satuannukka, Katte ja Esa olivat ehtineet kaivaa kätkön piilostaan saapuessamme paikalle, joten pääsimme kirjaamaan nimiämme suoraan käteen ojennettuun logikirjaan! Loggauksen ja hetken mukavan jutustelun jälkeen jatkoimme matkaamme kahdeksannelle kätkölle ja siitä eteenpäin suoritimme sarjaa kiltisti numerojärjestyksessä. Kanssaharrastajat puolestaan olivat juuri tullee siltä suunnalta ja ystävällisesti raivanneet meille polut valmiiksi purkeille

Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page