Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Varunteen linkkimasto

Tuesday, 26 February 2019Finland

Geotapit (Neilikka77, Kalvoapina & minä) liikenteessä kätköilijöiden talviohjelmaa suorittamassa. Pääkohteena Hausjärvi ja sieltä pitäisi tän viikon ohjelman mukaisesti löytää Kirkko, 0km & Rautatieasema. Iltapäivällä startattiin Tampereelta ja noin 6h rypistys siitä tuli ja se päätavoite tuli täytettyä. Tottahan toki myös muutamia muitakin kippoja käytiin etsimässä siinä talviohjelman ohessa.

Kirkkolta lähdetäessä hieman arvottii että minnes sitä seuraavaksi suuntaisi ja päädyttiin sitten tälle mastolle. Mukana ollut Kalvoapina olikin täälä jo aiemmin käynyt laittamassa puumerkin logiin, mutta sille oli ok että poiketaan täälä mulle ja Neilikalle hakemassa myöskin löytö. Tääläkin törmättiin noihin Kiinatageihin... Edelleen se on mysteeri mitä ne oikein on ? Noh, mutta mastolle vievä polku oli kiinni kettingillä, joten jalkauduimme maastoon ja mukana ollut Nuppu koirakin pääsi hieman tassuttelemaan. Kohde löytyikin aikas pian perille pääsemisen jälkeen ja tänne saatiin minä ja Neilikka raapustaa ihan omat nimmarimme.

Missä masto, sielä purkki... Näinhän se tuntuu yleisesti menevän

Loggaukset teimme yhteistunnarillamme GEOTAPIT tai omilla nimmareillamme

Kiitos kätköstä !! ja toteutuksesta Favo

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page