Skip to Content

View Geocache Log

Found it hiphei found Kadonnut kirkko

Saturday, 02 March 2019Finland

Päätin, että elämä ei aina voi olla järkevää, vaan joskus pitää tehdä asioita, joista nauttii, vaikka se päättömältä kuulostaisi omaankin korvaan. Lähdin aamulla kätköilemään koko päiväksi ja keräämään muutamia tavoitteita. Ensinnäkin kaipasin ö:llä alkavaa miittiä ja siitä se idea tälle päivälle tulikin, kun bongasin sellaisen Isojoelta. Sitten tajusin, että minulla on Kankaanpäässä ja Forssassa monta ratkottua mutta hakematonta mysteeriä, joiden noutaminen sopisi hyvin matkan varrelle. Kun vielä tuli tarve talviohjelman myötä hakea kirkkoa, 0-kilsalaista ja rautatieasemaa, niin siitä tuli sopiva lisämauste reitin suunnitteluun. Lopuksi keksin ottaa vielä yhdeksi tavoitteeksi jonkun puuttuvan päiväsaldon.

Suunnitelma oli täydellinen sisältäen kätköilyä Tammelassa, Forssassa, Loimaalla, Viialassa, Valkeakoskella, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla, Sastamalassa, Kiikoisissa, Lavialla, Kankaanpäässä ja Isojoella. Ihmeellisesti Isojoelle pitäisi mennä yhteensä alle 600 km mutta autonmittariin oli tullut yli 800 km kotiutuessani yöllä. Muutaman ylimääräisen kätkön jouduin hakemaan saadakseni päivätavoitteen täyteen ja ehdinpä hakea sunnuntaille kätkön ennen kuin olin lopulta kotona. Täysin päätöntä, mutta niin kivaa!

Illan viimeiseksi kätköksi valikoin tämän, kun sattui olemaan tien varressa matkalla suorinta tietä kotia kohti. Väsymys painoi, pimeys oli totaalinen, naatit näyttivät toisaalle ja jää lumen alla meinasi monesti pistää kaatumaan. Onneksi yksikään näistä vastoinkäymisistä ei estänyt kätkön löytymistä. Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page