Skip to Content

View Geocache Log

Found it veehoo74 found Wanha maantie - VW Kupla

Friday, 08 March 2019Finland

Mökkiviikonloppua viettämässä Savonlinnan seudulla. Tänään oli luvattu voimakkaasti lauhtuvaa keliä, joten päätin nauttia kantohankikelistä, kun se vielä oli mahdollista. Etelän teräskantoon tottuneena ei näiltä seuduilta yllättäen löytynytkään kantoa joka paikasta, vaan avoimilla paikoilla humpsahdin paikoin polvia myöten hankeen. Metsässä kuitenkin pääsi liikkumaan mainiosti.

Tätä sarjaa hain yhden purkin verran heti ilmestymisen jälkeen, joten tiesin mitä odottaa. Toinen toistaan hienompia pähkinöitä osuikin matkan varrelle todella laadukkaina toteutuksina. Pientä jään ja/tai kosteuden aiheuttamaa jäykkyyttä oli muutamissa mekanismeissa, mutta yhtä purkkia lukuunottamatta kaikki aukesivat suht vaivatta. Ja se aukematonkin tais mennä enemmän oman osaamattomuuden kuin mekanismin toimimattomuuden piikkiin. Kaikki purkit ansaitsisivat toteutuksestaan favon, mutta jottei tekijä nyt liikaa ylpistyisi, niin laitetaan nyt kolmelle mielestäni parhaalle toteutukselle sellainen ;) Kiitoksia hienosta sarjasta.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page