Skip to Content

View Geocache Log

Found it hiphei found Space Ace

Saturday, 16 March 2019Finland

Tämä kätkö kuuluu siihen joukkoon, jonka ratkominen on superhauskaa ja tapahtuu nopeasti mutta jossa purkilla käyminen unohtuu totaalisesti. En ollut enää edes muistanut, että tällainen odottaa noutamista, kun ratkomisesta on kuitenkin aikaa jo 1,5 vuotta.

Onnekseni tästä sattui olemaan kerran puhetta geokollegan kanssa muutama viikko sitten, niin samalla kätkö muistui mieleeni. Ja kun olin tänään tulossa miittiin Rastilaan, niin kätkö oli tarpeeksi matkan varrella haettavaksi. Avaruu5n kanssa lähdimme suoriutumaan viimeisestä lähestymisestä, vaikka mietin kuinkahan meidän käy näin kevättalven liukkaudessa. Onneksi siitä ei ollut mitään haittaa, ja luntakin oli sopivan vähän. Hetki meni miettiessä missä kätkö voisi olla ja pari ylimääräistä liikettä tehtyä mutta onneksi se löytyi nopeasti. Sen jälkeen olikin kiva lähteä ajamaan kohti geosaunaa ja -avantoa. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page