Skip to Content

View Geocache Log

Found it muusku found Saturnuksen renkaat

Sunday, 17 March 2019Finland

Lähdettiin geojehkin kanssa rengasmatkalle sunnuntaipäivän ratoksi. Ei ollut ihan piece of cake tämä meidän reissu, kun lumi oli sen verran pehmeää, että hieman lumikenkiä upotti ja se tarttui painoksi kenkien pohjaan. Valmis reitti oli joissakin kohtaa peittynyt lumen alle mutta onneksi reitti oli hyvin opastettu, ettei tarvinnut ihan uusia polkuja tehdä :D Osassa matkaa oli hyvä kelkkaura tallustella. Ja saatiin yksi omakin harharetkikin aikaiseksi :D Mutta hyvää liikuntaa ja raitista ilmaa - kiva oli reittiä kiertää ja upeita kätköjä lokkailla yhteisnimimerkillä PePut2.

Nämä kauimmaiset kätköt olivat työläimpiä tällä kelillä, kun lumikengille hieman kapeahko polku piti meidät reitillä tai sitten ei ollut polkua lainkaan. Kiitos paljon kivasta reitistä ja kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page