Skip to Content

View Geocache Log

Found it JoHouHML found Käikälä

Friday, 22 March 2019Finland

FTF klo.13:00 w lurde67

lurde herätteli aamulla ja sanoi? "Ilmestyi Käikäälään palapeli pulma"
Hieman siinä "luukkujani" raottelin ja kävin laittamassa kaffet valumaan.
Sitten yläkertaan puuhastelemaan. Kolmonen eli "nallukka" teki temput ja valmistuessaan koordinaatin palaset eivät näkyneet. En ollut kirjautunut joskaan sekään ei takaisi vastaavaa ongelmaa tai sen muodostumista. Viimeksi kävi makkuran pelille samoin ja joskus Easy Peasy peleille, joskus vuonna yks ja kaks.

Niinpä lurde alkoi kasaamaan palapeliä sitten jälkeeni uudelleen. Itse menin saattamaan osatekijät "mysteerin murskaimeeni" Sain datan okulaariin mutta en ehtinyt niitä analysoida, koska ikään kuin kadonneet naatinpalat ilmestyivät kuin ilmestyivätkin näkökenttään. Parran ajolle ja valmistautumaan liikkeelle..

Rauhassa ajelimme kohti kannua ja hetken peuhaamisen jälkeen ovela jemma paljastui. Ei muuta kuin nimet kirjaan ja tyytyväisinä kauppareissulle. Purnaamisen kun jätimme muille, niin itse ehdimme laatat saada kohtuu ajassa kasaan 😜. Olimme muutenkin harkinneet joitakin tai joitakin kätkistä tänään, niinpä tämä julkaistiin juurikin mainiosti.

Kiitoksia ty60, piisissi ja Vanhaerkki taas kätkiksestä kovasti ja pulmasta.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page