Skip to Content

View Geocache Log

Found it Greybell found Haaskan höperrys

Saturday, 23 March 2019Finland

Päivän kätköretken seitsemäs löytö ja talviohjelman viikkotehtävään tarvittu H tultiin Tumpun kanssa hakemaan paluumatkalla Järvenpäästä ja Keravalta. Valittiin vähän enemmän favoja saanut toteutus tähän kohtaan hakureissua, koska tämä oli samalla kaikkien aikojen kätkölöytöni nro 2000.

En ehkä olisi arvannut aikanaan, että intoa ja kiinnostusta riittää vuosi toisensa perään jopa tuhansien kätköjen etsimiseen. Aikamoista höperrystä on koko tämä harrastus, vaikkakin kyllä tosi kivaa höperrystä. Kätköjä etsimällä on helpompi houkutella itsensä ulos ja liikkeelle kuin ihan pelkän ulkoilun varjolla.

Nollapisteeltä löytyi varsin originelli toteutus. Oli jo pimeää ja varsin koleaa, mutta fikkareiden avulla löydettiin paikalle ja selvisihän se kätkön juju siinä tutkiskellessa. Lämmin kiitos hauskasta höperryksestä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page