Skip to Content

View Geocache Log

Found it mnmat found Episode IV

Sunday, 24 March 2019Finland

Kk! Episodi vitoselta siirryin tänne, kun oli se toinenkin E-kirjain saatava talvihaasteeseen. Täällä jotenkin hönöilin ja jos en olisi nähnyt jälkiä, olisin varmaan pidempäänkin urpoillut. Kätkö kuitenkin löytyi ja tämän aamun edelliset kävijät olivat päässeet jäljistä päätellen varsin hankikannolla, minulla jo noin puoliltapäivin muutamaan otteeseen upotti (tai sitten se oli se paino :-P ).

Kutosen jätinkin sitten etsittäväksi seuraavaan kertaan. Sen verran askel painoi, ettei jaksanut enää lähteä minnekään poikkeamaan, jos ei ollut ns. pakko...

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page