Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Piiliönkallio

Tuesday, 26 March 2019Finland

Tiimin naispuoleisella oli harrastetta toisaalla, joten kaksilahkeinen läksi yksin taas "vihertämään talviohjelmaa". Tälläkertaa kohteeksi oli valikoitu valikoima Janakkalan kätköjä joita olisi näin arki-iltana mukavaa ja leppoisaa etsiskellä. Keli oli mitä mainioin kätköilyyn - kuivaa ja "lämmintä", auringon paistetta ja mikä parasta, hankikanto maastossa. Lunta tosin ei useimmilla illan kätköillä edes ollut mutta muutamassa maastokohdassa sitä edelleen oli.
Muutamina aikaisempina kevät-talvina kaksilahkeinen onkin pohdiskellut että nämä mitä parhaimmat kevätpäivät olisivat oivallisia Janakkalan maastokätköille. Tänään sitä sitten tuli toteutettua.

Parkkinaatteihin saapuessa tuli mieleen kuvat Ayers Rockista ja epäusko siihen ettei polun pään naatit voi pitää paikkaansa. Lähempi tutustuminen kohdetta lähestyttäessä kuitenkin vahvisti sen, että polku tosiaan alkaa kuten on kerrottu. Siispä maisemia tutkimaan ja laskevan auringon aikaan ne upeat maisemat olivatkin. Todellakin kätköttämisen ja käymisen arvoinen paikka - täytynee koettaa tulla toisenkin kerran vaikka kätkö nyt tulikin haettua.

Kiitokset paikan esittelystä ja kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page