Skip to Content

View Geocache Log

Found it Anterol found LU19 - Peace of mind

Thursday, 04 April 2019Finland

FTF @4.4.2019 13:58 #1980 Olihan aika seikkaulu, olin just saanut kesärenkaat alle ja auton kotiparkkiin, kun känny hälytti. Ei kun sisälle hakemaan kynä ja vähän muuta tarpeellista ja sitten lentokenttää. Portti oli valelukossa, mutta tarkistin kuitenkin avaimen sopivuuden ja toimihan se. Sitten ajelin hiljakseen kohti ja jätin auton hiihtouran viereen.

Vähän kyllä jänskätti, että olinkohan sittenkään ekana paikalla. Känny ei suostunut yhteistyöhön oleenkaan, suunta heitti aina 180 ja etäisyys vaihteli miten sattui. Löysin kuitenkin otollisen paikan ja siellähän se purkki luurasi. Pienjännityksen vallassa availin lokivihkoa, enkä löytänyt yhtään nimmaria, jess.

Siitä olikin kulunut jo aikaa, kun viimeksi sain vastaanlaisen tilaisuuden. Nimmari kirjaan ja sitten vielä lokkaus paikan päällä, niin että muutkin tietävät tilanteen.
Kotiparkissa hapuilin varusteita ja huomasin kauhuksi, että kännykkä puuttui. Ei kun takaisin. Kentällä Remontti Reiska oli saanut homman valmiiksi tältä päivältä ja tuli kentällä vastaan.

Purkin luona huomasin kollegan antero 74, joka oli jo ystävällisesti ottanut kännyn parempaan. Vaihdettiin löytötavara ja kuulumiset, jonka jälkeen suunnistin takaisin kohti porttia.

No, Reiskahan oli laittanut portin lukkoon, mutta onneksi olin varautunut tähän ja selvisin reissusta ehjin nahoin. Kiitos kätköstä ja sen tuomasta tohinasta.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page