Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Suomi 100 vuotta 1976 - Topit ja flopit

Saturday, 30 March 2019Finland

Neilikka77:n kanssa rundilla Vesilahti - Nokia - Pirkkala - akselilla

Tämän geopäivän tavoitteet oli saada Neilikalle All Terrain - haaste suoritettua ja samalla myös kasattiin tämän viikon kätköilijöiden talviohjelman viikkotehtävää ja tietenkin piti osallistua vielä Nokian miittiin Creation Celebration - Hacklabiin tutustuminen Souvenierin kiilto silmissä, unohtamatta meneillä olevaa Creation Celebration - kamppanjaa, joten puuhaa riitti ihan koko päiväksi. Liikkeellä oltiin jo kukonlaulun aikaan ja päivä alkoi Merelän Matin miitillä Vesilahdelta aamulla 6.30 !! Päivän saldo omalle kohdalle oli 19 löytöä.

Löytö 12/19

Vielä ennen Nokian miitiä meillä oli aikaa piipahtaa täälä ja favopojot oli yksi syy pistäytymiseen paikalla, mutta toinen syy oli se että kyllä silloin tämä Suomi100v-sarja ja purkki jokaisesta itsenäisestä vuodesta oli enemmän kuin hyvä idea ja täytyy sanoa että sillä lailla tämä sarja on otettu kunnioituksella vastaan kätköilijöiden keskuudessa että, sellaista "PerusPurkkiPuskassa"- tyyppisä toteutuksia ei ole tullut liiemmin vastaan vaan on kunnioitettu isänmaata ja tehty hyvää jälkeä.... Ihan kuten täälä !!!

Iso kiitos kivasta kätköstä ja Favo laari kasvaa yhdella pojolla lisää.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page