Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Alakylän laavu

Sunday, 07 April 2019Finland

Lähdin kolme päivää sitten Porista kyläilemään Mikkeliin. Tiedä sitten miten pälkähti päähämme, että Kouvolassa voisi poiketa miitissä. Itselleni se oli uusi miittikunta.

No, tuumasta toimeen ja reitin suunnitteluun. Matkan varrelle osui kaksi kuntaa, jotka sujahtivat 200 kuntaa vuodessa haasteen täytteeksi (puuttuu nyt 49), yksi haasteesta puuttuva lentokenttä, uusi miittikunta ja herratiesmitä. Tällä reissulla ei yhtään ongittu, mutta rämmittiin lumihangessa ja ihailtiin mukavia kätkötoteutuksia.

Purkit logattiin yhteisellä nimimerkillä GVET (Geoladyt, Vestaali, Enial ja Teaeti) ehkä johonkin sujahti GEVTkin.

Sää suosi retkeämme ja kevään etenemistäkin pystyi seuraamaan livenä. Näin kevään ensimmäisen muurahaisen, mantukimalaisen ja kurjen ja kuulin ensimmäisen mustarastaan iltalaulun. Aika wau, vaikka näillä kulmilla on paljon enemmän lunta, mitä kotona Porissa.

Kaikki kätköt löytyivät nopeasti ja hyvässä kunnossa. Täyttyneistä logeista lähti ilmoitus jo livetilassa.

Komeissa maisemissa oli tämä kätkö ja laavu.
Tftc

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page