Skip to Content

View Geocache Log

Attended Vestaali attended Creation Celebration - camot kiertoon

Saturday, 06 April 2019Finland

Lähdin kolme päivää sitten Porista kyläilemään Mikkeliin. Tiedä sitten miten pälkähti päähämme, että Kouvolassa voisi poiketa miitissä. Itselleni se oli uusi miittikunta.

No, tuumasta toimeen ja reitin suunnitteluun. Tänään ei yhtään ongittu, mutta rämmittiin lumihangessa ja ihailtiin mukavia kätkötoteutuksia.

Sää suosi retkeämme ja kevään etenemistäkin pystyi seuraamaan livenä. Näin kevään ensimmäisen muurahaisen, mantukimalaisen ja kurjen ja kuulin ensimmäisen mustarastaan iltalaulun. Aika wau, vaikka näillä kulmilla on paljon enemmän lunta, mitä kotona Porissa. Siitä johtuen oli aika moista kieli keskellä suuta kävelyä matka miittipaikalle. Kävely kannatti, sillä paikalla odotti hieno laavu ja parikymmentä kätköilijää. Ensin paisteltiin makkaraa lounaaksi ja sitten keskustelin joidenkin kanssa camoista. Mukavasti niitä oli paikalle kannettu ja itsekin yhden otin mukaan sekä pussukan korkkeja korkittomiin pet-putkiloihini.

Kiitokset miitin emännälle. Oli hauska tutustua.

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page