Skip to Content

View Geocache Log

Found it enninnenenni found 1.11.11 Pyry, Lyly

Sunday, 07 April 2019Finland

Lapsi oli jo jonkin aikaa toivonut sellaista metsäretkeä, jolla paistetaan makkaraa. Nyt sitten vihdoin päästiin makkaroita paistamaan ja samalla muutamalle geokätkölle. Keittokatoksilla ei tosin vielä ollut yhtään polttopuita, mutta saatiin kerättyä porukalla sen verran risuja kasaan, että saatiin makkarat lämpimiksi.
Tämä kätkö vei tosiaan hienolle näköalapaikalle, jonne ei muuten varmaan olisi poikettu. Toteutus oli näppärä ja saa minulta favon! Satuin ilmeisesti katselemaan sopivasta kulmasta, kun tämä osui silmään aikalailla heti paikalle päästyämme. Vinkin olin lukenut etukäteen, mutta suoraan sanottuna se ei edes nyt jälkikäteen aukene minulle... kk!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page