Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Osku Orava

Wednesday, 03 April 2019Finland

Geotapit (Sis. Nicit: Neilikka77, Juke the Rabbit +minä) Keväisellä purkkikierroksella Satakunnassa

Geokätköilijöiden talviohjelma ajoi meidät tällä kertaa pois kotiseudulta ja suunnattiin päiväretkelle Satakuntaan. Aamulla kello 7.00 startattiin Tampereelta ja illalla kello 22---> jälkeen oltiin takaisin. Päivän ohjelma kasattiin Talviohjelman mukaan ja määrättyjä atribuutteja piti metsästää, samoin kuin yksi purkiton kätkö piti haalia plakkariin, Neilikka77 halusi vihertää pari uutta kuntaa itselleen ja muutama yli 100 favon jemmakin piti jostain löytää haettavaksi... Siinähän sitä hommaa oli ihan tarpeeksi ja tottakai matkalla napsittiin vielä niitä jollain tapaa reitille sattumalta osuneita kätköjä ihan harrastuksen vuoksi . Päivän ainoa aikataulutettu juttu oli Säkylän-miitti, Porin prikaatin sotilaskodissa aamulla kello 9.00

Päivän törppö 17/36

Neilikka77 ratkoi tämän jokunen päivä taaksepäin kotosalla ajatellen tätä reissua ja sitä että täältä saisi tuon "Puu-atribuutin". Muitakin vastaavalla atribuutilla olevia kätköjä oltiin toki otettu listalle mukaan, mutta niitä ei välttämättä tämän jälkeen tarvinnut hakea. Kohteessa minä olin se joka kävi Oskua sitten tapaamassa. Purkissa oli varmaan muutama desi vettä ja ne toki kaadettiiin pois. logivihkoa suojaavassa pussissa oli reikä, mutta se oli onneksi veden yläpuolella. Logivihko ei siis ollut märkä, mutta hieman kostea kylläkin. Nimmarien jälkeen purkki takas paikoilleen ja Petsku alas puusta.

Kätköt on logattu yhteisnimimerkillä Geotapit ja taitaa muutamassa päivän purkissa olla ihan omatkin Nicit

Kiitos kätköstä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page