Skip to Content

View Geocache Log

Found it teaeti found D/T Matrix Challenge

Saturday, 06 April 2019Finland

Liki extemporesti läksin Enialin ja Vestaalin völjyyn pienelle geoturneelle. Reissussa kierrettiin useampi kunta, ja käytiin awonderin Celebration- miitissä Kuusaalla. Paluumatkalla ajeltiin Lemin ja Savitaipaleen kautta. Ja kun näin kätevästi matkalle osui tämä haaste, niin totta ihmessä haluttiin tämä myös saavuttaa. Lunta oli vielä jonniinmoisesti, ja uppojalanjälkiä pehmeässä suvilumessa tehtiin.Päästiin perille ja pienten pähkäilyjen jälkeen myös nimet logiin kuittaamaan. Soitettiin tekijälle avainasiasta ja saatiin ohjeet, kuinka toimia seuraavia käviköitä varten. Kiitos oivallisesta haastekätköstä ja kivasti toteutetusta loppupisteestä favon kera.
Haasteet on kyllä yksi innoittaja kätköilyssä , joten ihanaa päästä niitä itse purkeillekin asti kuittaamaan. Tänään yksi lisää, Iso kiitos!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page