Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Ritarit #093

Saturday, 06 April 2019Finland

Pienellä viikonloppureissulla Lapuan suunnalla zaxan, veehoo74n ja mcmun kanssa. Kätköt lokattiin yhteislyhenteellä LK4, tiedossa kun oli aikamoista jojoamista autotraileilla ja haluttiin pitää kuittaus lyhyenä ja helppona tehdä. Haasteet tietysti lokkasimme omilla nimillä. Sää oli aivan ihana, lauantaina jopa hellettä vuodenaikaan nähden, ja sunnuntainakin vasta ripsotteli kun jo olimme paketin saaneet kasaan. Teemana trailit, uudet myssekunnat, kuntien vanhemmat, mastot, laavut.. mitä nyt tienvarsista löytyi. Kivoja kätköjä tuli vastaan ja mukavia ihmisiä, varsin onnistunut oli kyllä tämä reissu ja itselleni tuli uusi päivän löytöennätys kyllä lauantaina. Paljon kätköjä jäi vielä odottemaankin seuraavaa visiittiä!:)

Toisena päivän kohteenamme oli tämä traili, jonne parin kätkön kautta kurvasimme, peli käyntiin ja menoksi! Kätköt löytyivät täällä heti, minkään kanssa ei mennyt ylimääräistä aikaa varsinaiseen etsimiseen ja erittäin tehokasta vauhtia tässä etenimme, yksi toisensa jälkeen näitä hymynaamaksi tuli lisää. Kiitokset kätkö(i)stä :)

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page