Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jouni Jurmu found KoKo goes 500's 🏆🎉🎖️🎈😋

Sunday, 07 April 2019Finland

Cache Carnival matkamuiston keräilykausi.

13.10. Sunnuntai. Löytö 1/11.

Tulin vasta puolenpäivän jälkeen Kivistön asemalle. Täältä ´lähialueelta´ toivoin saavani neljä yli 50 favon kätköä löydetyksi.
Edellinen käynti näissä maisemissa on, kai, 1.4-2018, silloinkin oli jokin matkamuisto jahti päällä. Silloin en tätä hakenut, kun näytti kävellen vaativan kiertohommia, etelän suunnasta.
Nyt rohkeasti kuitenkinyritin pohjoisesta metsän läpi, mutta turha hommahan se oli, kun rautatiekuilu tuli vastaan. Näin kuitenkin, että tie oli suljettu tässä ja pääsin kävelemään maantiesillan yli ilman huolenhäivää.
Kätkö löytyi helposti ja homma oli aika lailla selvä, kun huomasin ettei lokiin pääse heti käsiksi. Siinä menikin sitten hyvä tovi ennen kuin nimeni oli vihossa.
Lokissa oli myös piirroksia, ilmaisesti joidenkin nuorien toimesta. Ja olipa myös nimiä, aivan kuin pikkulasten harakanvarpaita. Kätkö oli kuitenkin kunnossa.

Jätin matkalaisen ja geogretyn.

Täällä kyllä tuhraantui aikaa. Olin jo poistumassa, kun huomasin etten ollut laittanut purkkia kiinni asianmukaisesti. Apuväline piti etsiä uudestaan. Vielä hieman myöhemmin vielä kolmannen kerran, kun hoksasin bonuksen ja gps ei tietenkään näytä muuta kuin tekstin.

Seuraavaksi Ulkoruokinnassa.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page