Skip to Content

View Geocache Log

Found it kattikimulit found Kammarmäen talvi 1

Tuesday, 09 April 2019Finland

FTF@12.09
Kotosalla lisää...
Täytyy sanoa, etten ole ikinä tehnyt näin paljon töitä FTF:n eteen. Olen puolikuollut.
Iltasella katselin kätkökarttaa, ja tuumasin, että onpas kiva, kun palapelejä on taas pitkästä aikaa. Rupesin ratkomaan niitä aikani kuluksi. Purkille en kuvitellut lähteväni. Ensimmäinen palapeli valmistui samana iltana, ja toista ehdin aloitella. Aamulla jatkoin siitä, mihin illalla jäin. Valmista tuli nopeasti. Vilkaisin lokeja... Ei ainuttakaan kävijää. Siitä se taas lähti lapasesta.
En malttanut kolmatta peliä enää aloittaa, kun piti lähteä purkkeja hakemaan.
Kollin houkuttelin mukaan, ja siitä tulikin sanomista, kun selvisi , minne saakka oltiin menossa. Seurasii pienoinen luento hiilijalanjäljestä ym. asiasta ja asian vierestä. Mutta lähdettiin yhdessä kuitenkin.
Rouva google johdatteli taas sujuvasti parkkipaikan ohitse, ja piti hammasta purra, etten alkanut taas rouvaa nimittelemään. Auto oli jo P-paikan risteyksessä parkissa ja kun tarkemmin katsoi, niin Bacajon biilihän se siinä.
Aina ei voi voittaa, ajattelin. Mennään nyt sitten hakemaan ne stf:t. Kolli jäi istumaan autoon, kun halusi väen vängällä laittaa lenkkarit jalkaan. Ihan sama. Sinne vain valmiille geopolulle pohrustamaan. Joka askeleella upposin polveen asti. Mietin, että on hullun hommaa tämä. Mutta näissä hommissa helpottaa huomattavasti, jos on hullu. Yritin olla ajattelematta, että takaisinkin pitää vielä tulla.
Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki, runoili Hellaakoski. Pitihän sitä Bacajon jälkiä seurata sinne metsähallituksenkin puolelle, josko siellä helpottaisi edes vähän. Kyllä ei helpottanut. Sitten hukkasin jäljet. Jatkoin omia polkujani.
Piti vain pikaisesti hakea pari kätköä... Ei ollut vettä mukana, murkinasta puhumattakaan. Mutta niin ne vain metrit loppuivat gepsistäkin ja lopulta olin purkilla. Minua oli helpottanut ajatus, että perillä kuittaan stf:n ja palaisin Bacajon jälkiä autolle. Yksi purkki riittäisi. Sydän jätti pari lyöntiä väliin, kun huomasin, että käsissäni oli tyhjä lokivihko.
Hitsi, nyt se on haettava se toinenkin.
Kiitokset palapelistä! Kiitokset raittiinilmanmyrkytyksestä, FTF:stä ja kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page