Skip to Content

View Geocache Log

Found it LUDO found Treehuggers Anonymous

Saturday, December 6, 2014Oslo, Norway

Tok sjansen på en frekk parkering til denne da jeg stilte meg på en av de reserverte plassene til nærmeste borettslag. Når de ikke var hjemme så sent på en lørdagkveld burde det jo gå bra, men skal innrømme at jeg gav meg selv en unødig distraksjon i og med at jeg hele tiden hadde et øye på parkeringen...

Mugglere slapp jeg heldigvis å tenke på.

Treet bød på en spenstig utfordring nå som det hadde frosset på. Stammen var såpeglatt og joggeskoene var nok ikke best egnet til dette. Kom meg likevel et stykke opp i høyden før jeg gikk meg fast. Det viste seg umulig å få skiftet tyngdepunktet slik at jeg fikk tak i den rette stammen, så jeg kreket meg ned igjen på noe uelegant vis.

Ny strategi: hente klatresekken i bilen. Nå gikk det straks mye bedre. Litt leting ble det jo etter utstyret i sekken siden jeg ikke ville bruke lys.. Kastet lina opp med en karabiner som lodd, og traff perfekt på første forsøk. Høyere var det jo ikke. Så opp og ned på noen raske minutter og forduftet før noen kunne si "hundepose".

Takk for denne - nesten så jeg får lyst til å prøve igjen i sommerhalvåret. FP for klatreutfordringen som jeg ikke klarte.

LUDO

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page