Skip to Content

View Geocache Log

Found it hiphei found MYM 5- Down Under

Saturday, 23 March 2019Finland

Tänä vuonna on tullut seikkailtua miittien perässä sinne ja tänne. Siksi ei oikeastaan yllättänyt, että teki mieli lähteä Jämsään, kun huomasin miittikalenterista miitin "lähietäisyydellä" kotimaisemista. Kerroin Jamboree_009:lle, että päässä pyörii hölmöjä ajatuksia Jämsästä, vaan eipä ne kollegan mielestä niin hulluja olleetkaan. Siinä vaiheessa päätös oli luotu lukkoon, kun kerran seuraakin oli tiedossa.

Miitin lisäksi tämä relaatio houkutteli lähtemään Jämsään, onhan relaatiot yksi suosikkikätkötyypeistäni. Aika kauan tämä sai odotella noutamistaan, kun ei vaan ollut asiaa tänne. Nyt jalkauduimme etsintäpuuhiin, ja paikallistimme kätkön helposti. Ihan hirveän kauan ei siihen mennyt, että loki oli käsissä. Kiitos kätköstä ja favo!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page