Skip to Content

View Geocache Log

Found it lsk found Julenissens rasteplass

Saturday, December 20, 2014Oslo, Norway

{FTF} 17:45

Hvor var jeg da denne ble publisert? Jo, i Gjelleråsmarka. I minus 3 grader og et par cm. nysnø. Med biffsjef som utlegger tenkte jeg at det var best å bruke tiden nettopp her inne for å lykkes med en FTF. Ventetiden ble brukt til diverse cachefunn i skogen, tur med geodoggen og nyte utsikten spesielt ved cachen Kjerringfred. Ble etterhvert lei venting, var ikke så mange cacher her oppe jeg ikke hadde funnet fra før. Og publiseringen lot vente på seg.

Og så, endelig, 17:31, der kom publiseringen. Befant meg da 200m fra koordinatene. Refleksløype. Hadde heldigvis med meg lykt da refleksløypa til Xmas 02 også var på dagens Gjelleråsmarka-plan. Og en sekk full av klatreutstyr.

Løp ned til start, fant første rekleks kjapt. Og etterpå gikk det radig. Hadde store problemer med å følge refleksløypa ved Xmas 02 tidligere på ettermiddagen pga snø og rim. Her virket det som at refleksene var mer ferske. Ingen problemer med å følge refleksene. Og etter kort tid var det ingen tvil om at jeg var ved riktig tre.

Jeg er vel av typen som liker å trosse anbefalinger: Start herfra, følg den stien, gjør ditt, gjør datt. Bruk sikkert utstyr, bruk sele og slynge. Åpnet sekken og var i ferd med å ta fram sele. Følge oppfordringen fra CO om å bruke sele og slynge. Nei, Dette ser jo helt greit ut. I starten. Får heller gå ned igjen hvis jeg skulle føle for noe sikkerhetsutstyr.

Full av adrenalin var apekattstrekene i starten null problem. Og resten av ferden oppover gikk også helt fint selv om greinene oppover er litt isete. Litt dårlig fotfeste, men nok av feste med hendene. Klatret fort oppover. Hvorfor i all verden klatre så fort, ingen foran meg der oppe som jeg kunne passere før mål og ingen som kom bakfra/nedenfra. Når jeg nærmet meg mål var det herlig å kjenne treet begynne å svaie. Og vel oppe, her trengs vel ikke noe sele/slynge. Nok av greiner å sitte på, nok av greiner å holde seg fast i. Høyt ned, JA, men jeg har ingen planer om å slippe taket.

Loggingen gikk helt fint. Jaja, skalv litt, er tross alt ganske langt ned, likevel følte jeg meg helt sikker. Loggboka var helt blank. Og her var det til og med sjokolade. Har ikke hatt tid til å sjekke cachesize før funnet, forventet vel egentlig en micro. Denne var jo litt større. Og med sjokolade til de neste besøkende.

Favorittpoeng for ett supert klatretre.

Et tips til de neste som kommer hit: Piggsko. Tipper det blir mer is oppover her for hvert besøk. Og jeg slet altså litt med fotfestet.

TFTC

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page