Skip to Content

View Geocache Log

Found it KATOD found Mystery längs 26:an #64

Saturday, 11 May 2019Värmland, Sweden

Då var det dags att återvända till Filipstad igen. Verkar tydligen bli en tradition att åka hit varannan vecka ;)
Resan startade dock i Tibro tillsammans med rogernordin, Ezap, spårsyskonen och NisseW! Målet där var att logga de arkiverade mystar som inom en kort tid kommer försvinna för gott. Man måste ju passa på när man har alla lösta liksom.
På fredagen packade vi bilen full med allt möjligt och sedan bar det av. Ca kl 20.00 var vi framme och redo att strata. Vi köttade runt och var klara framåt 04 tiden. Nu hade vi lite olika planer och rogernordin och Ezap lämnade för att åka hem igen. För oss andra bar det av mot Filipstad med ett snabbt stopp för att tanka. Väl framme tog det inte lång tid innan vi somnat. Så speciellt mycket sömn blev det inte men i alla fall tre timmar. På morgonen var vi uppe och redo till kl 10 tillsammans med hatlenkarlsson, och då bar det av mot de nya som kom. Vi startade dagen med den Pt som kommit, tillsammans med en hel drös med bilar. Det tog inte speciellt lång tid. Av de mystarna som kom fattade vi inte så mycket av i början men efter ett tag började lösningarna rulla in och vi lyckades nästan alla.
Dagen avslutades med lite grillning på eventet samtidigt som en till myst löstes ;)
STORT TACK för denna helg och för Alla de gamla och nya cacherna. Alltid samma kvalité på cacherna i Filipstad!!

Denna lyckades vi {*FTF*}a TACK :D

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page