Skip to Content

View Geocache Log

Attended Fabban attended Träff i Skärgården

Saturday, 01 September 2018Stockholm, Sweden

Idag bar det av mot Stockholm med målet att logga den virtuella cachen ute på Stora Alskär tillsammans med Lincoln333, MrZaibot och 57 andra galna geocachare.

Jag och Lincoln333 blev uppplockade hemma i Kristinehamn av MrZaibot vid 6:30 på morgonen för att logga lite cacher längs vägen. Vi åkte söder om Mälaren på vår väg till båttaxin och betade av lite cacher innan vi kom fram till färjeläget i Stavsnäs. Vi åkte med båten ut till Stora Alskär och kunde logga både en Virtuell och ett event på ön. :D
Sedan så bar det åter in mot fastlandet och vår resa hem kunde startas, denna gång norr om Mälaren.

Vi blev avsläppta av MrZaibot hemma i Kristinehamns vid 23tiden. Lagom tid för att sova igen. :D

Vissa av cacherna var bättre än andra, några får en kommentar längst ner i texten, och några fick FP men tack iallafall för dom fina platserna som vi fick besöka.

Den här cachen loggades som hittad i min GPS klockan 14:18:00, och blev dagens 10:e cache att logga av dagens totalt 28 cacher som vi lyckades skramla ihop.
Och blev min 1284:e cache att logga totalt.

Tack MrZaibot för för att den här cachen. :)


Tack för ett trevligt event. :)

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page