Skip to Content

View Geocache Log

Found it tanjulainen found Citon muistopurkki Suur-Savon aukio

Friday, 05 April 2019Finland

TFTC. Tälle viikolle oli varattuna pari päivää maaseutumatkailua sukulaisia tapaamaan jästimiehen ja Herra_H:n kanssa. Suunnaksi siis valikoitui Mikkeli ja tällä kertaa kaikki reissun löydön keskittyivät juurikin tuohon kuntaan, kun välipitstopit pyrittiin minimoimaan. Reissun kätköilypläninä oli kerätä hieman favopurkkipisteitä kevään suveriinikampanjaan ja mahdollisuus tiputtaa muutama alueelle haluava kulkija pois kyydistä.

Kun edellisenä päivänä ei tuo TBiden tiputtelu onnistunut, niin tänään paremmalla onnella. Uudestaan epäonnistuneen tiputtelun jälkeen suuntasin tälle seuraavalle regulle toiveikkaana. Mysteeriosuus oli ratkennut aiemmin, joten nyt oli aika ihmetellä missä se kätkö piilotteli. Suuntasimme nollan tuntumaan parkkiin ja siitä etsintöihin. Sieltähän se kätkö paikallistui jonkinlaisen polun päästä. Ja ihan hauska tapaushan tämä oli. Pieni miinus tällekin siitä, että ei tämä nyt ihan regu ollut, joskin tänne mahtui kulkijoitakin, toisin kuin edelliseen. Hetken aikaa pohdittuani jätin tänne kolme kulkijaa, joskin siinä on pieni vaara, että joku niistä tippuu kätköstä ulos vaikka yritin ne hyvin sinne laittaa. Aiemmassa notessani tarkempia tietoja noista kulkijoista eli jokaisella niistä oli hieman erikoisempaa tehtävää. Kiitos kätköstä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page